Arhavi Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Hijyen Denetimi

Arhavi Belediyesi son günlerde ülkemizi de de görülmeye başlayan Corona virüsü (Kovid-19) nedeni ile ilçe genelinde denetimlerini sıklaştırdı. Zabıta ekipleri hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını ve ürün fiyatlarını denetim altına aldı.

Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun talimatları doğrultusunda, zabıta müdürlüğünce Corona virüsü sebebiyle ilçede faaliyet gösteren çay ocakları, lokantalar, pastaneler ve fırınlara hijyen denetimi yapıldı.

Denetim yapılan iş yerlerine gelen müşterilere kolonya ve dezenfektan ikramında bulunulmasını, çalışan personelin bone, eldiven ve önlük kullanmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Zabıta müdürü Turgay Lakerta, halk sağlığı ve güvenliğinin yanı sıra halkın ekonomisinin de takipçisi olduklarını, özellikle Corona virüsü nedeniyle zabıta ekiplerince denetimlerin sıkılaştırdıklarını vurguladı.