Arhavi Belediyesi Deprem Bölgesine Yardımlarını Sürdürüyor

Büyük deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın yaraları sarılmaya devam ediyor. Arhavi Belediyesi, Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun öncülüğünde ikinci yardım konvoyunu yola çıkarıyor.

Arhavi belediyesi depremin ilk günlerinde başlattığı yardım kampanyasıyla, halkımızın destekleriyle toplanan ve hazırlanan acil ihtiyaç yardım paketlerini bölgeye ulaştırarak, depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışmıştı.

Yapılan bu yardımların devamı olarak Arhavi Belediyesi bölgede ihtiyaç duyulan malzemeleri dikkate alarak hazırlanan ikinci yardım konvoyunu sabah erken saatlerde yola çıkarıyor.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun da bizzat katılımıyla bölgeye hareket edecek olan dört kamyondan oluşan yardım konvoyunda özellikle odun sobası ve yakacak odun başta olmak üzere, kuru gıdalar, konserve gıdalar, paketli yiyecekler, sıvı yağ, su, Arhavi Çay, hijyen paketleri, bebek bezleri, bebek mamaları, hasta bezleri, çadır ve yatak gibi malzemeler bulunuyor.

Yardım malzemeleri Hatay ili, Adıyaman Besni ve Gölbaşı ilçeleri ile Kahramanmaraş Nurhak ilçesine ulaştırılacak.