Arhavi Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği Çocukların İlgi Odağı Oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemizde düzenlenen tören ve etkinliklerle coşku içerisinde kutlandı. Arhavi Belediyesi, düzenlediği çocuk şenliği ile çocuklara eğlenceli anlar yaşattı.

Arhavi Belediyesi tarafından organize edilen 23 Nisan Çocuk Şenliği etkinliği Otel Özay salonunda gerçekleştirilirken, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu çocuklarla bir araya gelerek onların bu mutlu gününde yanlarında yer aldı.

Etkinlik kapsamında yapılan palyaço gösterileri, yüz boyama etkinlikleri, Hacivat karagöz gösterisi, sihirbazlık gösteriler ve çeşitli yarışmalarla doyasıya eğlendiler. Maskotların ve pamuk şeker ikramının da her aldığı şenlik çocuklar ve aileleri tarafından ilgiyle takip edildi.