Afetten Dolayı Zarar Gören Alt Yapı Hattında Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

İlçemizde yaşanan sel felaketinin ardından alt yapı bakım onarım ve yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Başkan Kurdoğlu yapılan çalışmaları yerinde denetledi.

Sel baskını ev ve işyerlerinin yanında şehrin alt yapısında da büyük tahribata yol açarken, Arhavi Belediyesi tarafından alt yapı hatlarında onarım çalışmaları başlatıldı. Özellikle Boğaziçi Mahallesinde birçok bölgede alt yapı hatlarında tıkanma ve tahribat yaşandı.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun talimatlarıyla başlatılan çalışmalar kapsamında bir yandan ihtiyaç duyulan bölgelerde yeni alt yapı hattı döşenirken, diğer taraftan da tıkanan bacalar temizlenmek suretiyle alt yapı hattının sağlıklı bir şekilde işlemesi sağlanıyor.