İdeal Çocuk Akademisi Tarafından 23 Nisan Kutlama Programı Düzenlendi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. İdeal Çocuk Akademisi tarafından hazırlanan kutlama programı Arhavi Gençlik Merkezi’nde düzenlendi.

İdeal Çocuk Akademisi ve Arhavi Gençlik Merkezi tarafından organize edilen programa Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Engin Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürsoy, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tanju Özkara, okul yönetimi, veliler ve öğrenciler katıldı.

İstiklal marşı ve saygı duruşu ile başlayan programda günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar gerçekleştirildi. Minik öğrenciler tarafından sahnelenen gösteriler katılımcılar tarafından ilgi ve beğeniyle takip edildi. Hep bir ağızdan söylenen şarkılarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku içerisinde kutlandı.