19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü, ilçemiz Atatürk anıtı önünde düzenlenen programla, törenle kutlandı. Programa Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, köy ve mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Tören Atatürk Anıtı önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından çelenk sunma töreni gerçekleştirildi ve Muhtarlar Derneği Başkanı İdris Numanoğlu tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Demokrasinin ilk halkasını oluşturan muhtarların köy ve mahallelerde vatandaş ile kamu arasında köprü vazifesi gördüğü belirtilerek, muhtarların bu özel gününü kutlandı.

Program sonunda Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Muhtarlar ve programa katılanlar topluca çekinilen fotoğraflarda asker selamı vererek sınır ötesi harekâtta olan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne olan desteklerini ifade ettiler.