11. Arhavi Grassroots Herkes İçin Futbol Şenliğinin 3. Etabı Yapıldı

İlçemizde çocukların baskı altında kalmadan özgürce futbol oynamalarını, yeteneklerini göstermelerini ve eğlenmelerini amaçlayan Herkes İçin Futbol Şenliği’nin bu yılki 3. etabı Arhavi Şehir Stadında yapıldı.

Etkinliğe, İlçe Kaymakamı Burak Çimşir, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tanju Özkara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş, kamu kurumlarının daire amirleri ile öğrenciler ve öğrenci velileri katılım gösterdi.

İlçe kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte organize edilen, Arhavi Belediyesi ile Muammer Çiçekoğlu Vakfı’nın sponsorluğunu yaptığı ve emekli öğretmen Fikret Kadıoğlu’nun koordinasyonunda 11. si düzenlenen Arhavi Grassroots Herkes İçin Futbol Şenliğinin 3. etabında, 2008 – 2009 – 2010  doğumlu 7. ve 8. Sınıf kız öğrenciler sertifikalarını protokol üyelerinin elinden aldılar.

İlçe stadında güzel bir havada gerçekleştirilen organizasyonda öğrenciler başlama vuruşunun ardından doyasıya ve özgürce futbol oynamanın tadını çıkardılar.